De Roedelhoeve

Hondenhotel in huiselijke sfeer

De Roedelhoeve is een hondenhotel gelegen in een agrarische omgeving en staat garant voor een kwalitatieve, kleinschalige opvang in huiselijke sfeer.

De Roedelhoeve Dominika D'hondt

Ruiseleedsesteenweg 30 - 8700 Tielt, W-VL, Belgium - +32.476794511 -

Kleinschalige, kwalitatieve opvang in huiselijke sfeer

Opvang in huiselijke sfeer


De Roedelhoeve staat garant voor een kwalitatieve, kleinschalige opvang in huiselijke sfeer gelegen in een agrarische landelijke omgeving
Elke hond verblijft tijdens zijn verblijf in een rustig, ruim, comfortabel en luxueus afgewerkt "vakantiehuisje". Honden van hetzelfde gezin slapen samen.

De Roedelhoeve heeft verschillende loop-en speelweides. De honden worden in groepjes ingedeeld naargelang de grootte , leeftijd en/of karakter van de honden. De totale oppervlakte van het domein bedraagt 4000m². Jullie hond kan naar hartelust spelen, rennen, ravotten of snuffelen met andere soortgenoten.
Honden zijn van nature roedeldieren, met een sociaal geaard karakter en gedrag. Tijdens de opvang, kijken wij aandachtig welke soulmates en vriendschappen ontstaan en zullen hiermee ook rekening houden tijdens de dag activiteiten.

De waterratten kunnen baantjes trekken of pootje baden in de poel.
Is je hond een graver, geen nood, want in de aangelegde zandbak, kan hij volop zijn gang gaan. Verveling is een ongekend woord op de Roedelhoeve!

Is het weer wat minder, geen nood, in een overdekte zand & speelruimte van 120m² met zand, kunnen de honden toch op het droge blijven!
Als het aan uw hond ligt, dan kiest hij zeker voor de Roedelhoeve!

www.puppytraining-roedelhoeve.be

Afbeelding Opvang
  • Afbeelding Opvang in huiselijke sfeer 1
  • Afbeelding Opvang in huiselijke sfeer 1
  • Afbeelding Opvang in huiselijke sfeer 1
  • Afbeelding Opvang in huiselijke sfeer 1

Opvang
Niet helemaal duidelijk, aarzel niet en vraag om info.